Fyn ROG Tour 2018

Fyn Rød-Orange-Grøn Tour 2018

Tryk her for mere info omkring Rød-Orange-Grøn (ROG) Tour 2018 på Fyn.
Følgende koncept er fælles for stævnerne på Fyn Rød-Orange-Grøn Tour 2018:
  • Deltagergebyr kr. 50,-.
  • Tilmelding via mail eller sms til arrangørklub (navn, fødselsår, klub, ”boldniveau” rød/orange/grøn).
  • Alle spillere møder på samme tid til ½ times fælles opvarmning.
  • Arrangør ser spillere an under opvarmningen og laver mest mulige jævnbyrdige puljer med 3/4/5 spillere i hver – på tværs af køn og alder (jævnbyrdighed er succeskriteriet).
  • Der spilles korte kampe – enten på tid eller indtil den ene spiller har vundet f.eks. 3 partier.
  • Kampenes længde kan tilpasses antallet af deltagere i hele stævnet og i den enkelte pulje og arrangørklubbens banekapacitet.
  • Arrangørklubben sørger for lidt præmier.
  • Stævnet varer typisk 2-3 timer efter den fælles ½ times opvarmning.
  • Stævnerne kan afvikles på lørdage, søndage, helligdage, skoleferiedage og de fredage kl. 17, hvor der ikke er juniorkampe i FTU’s holdturnering.
  • FTU sponsorerer Play&Stay-bolde til hvert stævne = 6 røde + 12 orange + 12 grønne.