Baneklargøring

21. marts 2020 07:42 , af Preben Terp
BANEKLARGØRING AFLYST, MEN FORTVIVL IKKE
Selvfølgelig skal vi i tennisklubben overholde ALLE regler om at begrænse  smittespredning, så derfor er de planlagte baneklargøringer 28.3. og 29.3. selvfølgelig aflyst.
Birgit og Preben er, sammen med nogle få medlemmer, i gang med nogle indledende øvelser med at klargøre vore fine anlæg.
I den kommende tid kan vi fortsætte dette arbejde og samtidig overholde alle regler om ikke at "komme hinanden for nær" og "ikke være over 10 sammen".
Der er således mulighed for at gøre en indsats trods krisen, - det skal bare være i orden i forhold til coronaen og Dronningen, som vi begge har dyb respekt for.
Så hvis du vil hjælpe til, skal du aftale det med enten Birgit 51220007 vedr. hus og omgivelser eller Preben 91151550 vedr. banerne.
mvh