Nye Mobilepay numre

11. september 2019 10:03 , af Henrik Kjærulff Nydam

Til alle klubbens medlemmer,

Fra i dag har klubben oprettet nogle flere mobilepay numre, hvilket betyder, at det er forskellige numre, der skal bruges alt efter hvad der skal betales til.

853047 - Øl/vand - Faaborg Tennisklub

348648 - Arrangementer - Faaborg Tennisklub

269719 - Medlemskontingent - Faaborg Tennisklub

Som I kan se giver overskrifterne et hint til hvilket nummer der skal benyttet. Vi har gjort dette for at forsøge og få et nemmere overblik. Jeg håber derfor I vil hjælpe med og skabe dette overblik ved at benytte ovennævnte nye mobilepay numre. Der er bestilt skilte som vil blive hængt op i klubben såsnart de er modtaget.

I forbindelse med den kommende afslutningsfest er der oprettet en begivenhed som hedder "Afslutningsfest 2019" som er et mobilpay nummer under arrangementer. I kan se linket her:

image.png

Til dem der deltager i afslutningsfesten vil denne QR kode blive hængt op til benyttelse hvis man ønsker at betale med mobilepay.

med venlig hilsen

Henrik Nydam