Nyt faneblad vedrørende Tilmelding til diverse træningshold

30. maj 2018 16:25 , af Henrik Kjærulff Nydam

Nyt faneblad "Tilmelding" er tilføjet menupunkterne

Som nogen måske har lagt mærke til er der kommet et nyt faneblad som hedder "Tilmelding" , som  er placeret mellem "Turnering" og "sociale aktiviteter" i menupunkterne foroven.

Fremadrettet vil der blive nogle direkte link til tilmelding til fx seniortræning eller voksenintroduktion m.fl. Det skulle gerne gøre det nemt og overskueligt at finde og få et overblik over hvor man kan tilmelde sig diverse træningshold med mere. Fordelen er at man kan tilgå menupunkterne uanset om man er logget ind som medlem eller om man står på forsiden af www.faaborgtennisklub.dk

Samtidig vil jeg også gøre opmærksom på at der er kommet nye undermenuer til menuen "Turnering" hvor der vil være information om fx Kvindetennis Tour, ROG Tour mv. Og igen er fordelen at man kan se oplysningen om diverse turneringer uanset om man er logget ind eller ej.

Fremover læg da mærke til om der er kommet nye punkter under "Turnering" og "Tilmelding".

Håber det bliver nemmere for alle på sigt med dette nye.

De bedste tennishilsner

Henrik Nydam