Regler for brug af klubbens boldkanon

14. august 2016 21:45 , af Eva Skov

Regler for brug af boldkanon

August 2016

Hvert medlem skal inden første brug af boldkanonen kontakte Anders Randløv tlf. 42 21 01 80 eller Torben Hinke tlf. , 26 71 85 83 for instruktion.

Nu har vi endelig fået en boldmaskine, som er en dyr investering, derfor er det vigtigt, vi behandler den ordentligt. Læs derfor nedenstående omhyggeligt, hvis du ønsker at brug kanonen.

1. Kun medlemmer over 18 år kan reservere boldkanonen. Har man et yngre medlem med, er det den +18 årige, der har ansvaret og skal være til stede på banen hele tiden.

1. Boldkanonen skal bookes på forhånd i bookingsystemet.

Den må ALDRIG bruges i regnvejr eller på VÅDE baner.

1. Brug kun ”boldkanonbolde” i spanden og undgå at hælde grus med ned i maskinen.

1. Vær forsigtig ved transport af boldkanonen. Den skal løftes ind på banen ved porten. Stil altid boldkanonen til opladning efter brug.

1. Ved problemer af teknisk art skal en af de to instruktører straks kontaktes. Hvis man er nødt til at stille den tilbage i skuret i defekt tilstand, skrives en seddel og sættes på.

1. Boldkanonen er til låns og bruges under eget ansvar. Tennisklubbens forsikring dækker ikke person- og materielskade ved brug af boldkanonen

Vi håber med ovenstående, at boldmaskinen holder længe.