Velkommen til Faaborg Tennisklub

 

Online indmelding

 

NB: Hvis linket ikke virker, kan det skyldes at du bruger en ældre browser, fx Internet Explorer. Prøv i stedet Google Crome eller Microsoft Edge.
Se priser under fanen "klubben" og medlemskab/ Kontingent.
Nærmere oplysninger hos formand Jørgen Bergmann, tlf. 40572771.

Faaborg Tennisklub er med i satsningen "Bevæg dig for livet mellem DGI og DIF, målet er at få flere danskere til at være aktive med idræt. Læs mere på Bevæg dig for livet

TÆNKER DU PÅ AT SPILLE TENNIS ?

I Faaborg Tennisklub har vi 6 pragtfulde baner beliggende i et dejligt område med god læ for vinden.
Vi er nu godt 300 medlemmer, hvoraf de fleste er motionister, men der er også en del dygtige turnerings-spillere. Du kan altså komme til at spille på lige det niveau, du ønsker, medmindre du er Wimbledon-kvalificeret. Med 6 baner har vi plads til endnu nogle medlemmer.
Klubben har mange sociale aktiviteter som fx fredagstræf med tennis  kl. 17 til 19 og derefter fælles spisning eller lørdags morgentennis, hvor vi spiser fælles morgenmad kl. 7-730 og derefter spiller tennis til klokken 9. Man møder blot op lørdag morgen. Kræver ikke tilmelding på forhånd. Blot at man er medlem af klubben.
Om vinteren spiller vi i Ole Billums hal i industrikvarteret eller i Forum Faaborg, hvor der er hyggelig skumtennis hver lørdag formiddag (på små badminton-baner)
Faaborg Tennisklub har altid haft ry for at være god til at modtage nye medlemmer og få dem til at føle sig som en del af et fællesskab. Det ry forsøger vi fortsat at leve op til.
DU ER ALTID VELKOMMEN TIL AT MELDE DIG IND. VI VIL TAGE GODT IMOD DIG !
Venlig hilsen
Jørgen Bergmann
formand

Tennis Tourist - You are welcome:

 

You are as a Tennis Tourist very welcome in Faaborg Tennis Club - The most beautiful tennis court in Denmark.

 

Book directly from this homepage using Booking / Tourist Booking and Choose when you want to play and on which of the available courts.

The price for the use of a court is 100,- Dkr, payable directly by credit card: VISA or DanKort.