Klubmesterskaber Faaborg Tennisklub 2018

Alle kan deltage uanset niveau. Kun tilmelding her på hjemmesiden.

Starter i august. Finalerne i de enkelte rækker spilles lørdag den 29. septeber 2018 og med semifinaler tirsdag den 24. september 2018, hvis vejret tillader.

Frist for tilmelding er onsdag d. 18. juli 2018.

Du tilmelder dig via Aktivitetskalenderen under datoen 18. juli 2018, hvor de enkelte rækker fremgår.

Det er gratis at deltage i klubmesterskaberne.

Der følgende 8 rækker man kan tilmelde sig som medlem:

Dame Single
Herre Single A
Herre Single B/+60
Mix  Double A
Mix  Double B
Dame Double
Herre Double A
Herre Double B/+60

Afhængig af deltager antal vil vi stræbe efter at afvikle alle rækkerne som pulje, hvor man er garanteres mindst 2 kampe.

Har du nogen spørgsmål vedørende klubmesterskaberne kontakt da en af de 3 kontaktpersoner som er:

Dennis Jakobsen, Claus Bødker og Henrik Nydam.

Tilmelding til klubmesterskaberne 2018

Når du har fundet ud af, hvilke(n) række(r) du ønsker at stille op i, skal du tilmelde dig via aktivitetskalender.

Du finder de enkelte rækker under datoen 18. juli på aktivitetskalenderen som du finder enten via menupunktet "Aktivitetskalender" eller på denne side.

Spørgsmål kontakt da venligst en af nedenstående kontaktpersoner.

Dennis Jakobsen, Claus Bødker, Henrik Nydam

Rækkeinddeling

Efter tilmeldingsfristen som er den 18. juli 2018 vil der komme en oversigt over de enkelte rækker herunder, hvor du kan se hvilken pulje du er kommet i.